Solcellekonsulenten Solceller

Solcellekonsulenten A/S

Hos Solcellekonsulenten A/S er er vi specialister i solceller og solcelleanlæg. Vi er gennem Teknologisk Instituts KSO-ordning godkendte som solcelleinstallatør og vi er af, en af de førende producenter i Europa, den tyske kvalitetsproducent ALEO SOLAR, udvalgt som distributør i Skandinavien.
Vi har mange års erfaring og er vant til at navigere i forskellige brancher og vores eksperter rådgiver dig, så du får den bedste og mest optimale løsning der matcher præcist dine behov.

Vi kommer gerne ud og holder foredrag om solceller, til vores foredrag fortæller vi om lovgivningen på området, typer af solceller, invertere, montagesystemer samt fremtiden inden for solceller. Samtidig rådgiver vi også om alle de faldgruber, man skal være opmærksom på, i valget af solceller. Skulle et foredrag have interesse, så sammensætter vi gerne et program, som passer til jeres behov. Kontakt os på tlf. 4844 4545.

Solcelleanlæg til private, offentlige institutioner og erhverv

Hos Solcellekonsulenten A/S tilbyder nogle af markedets mest solide, gennemtestede solcelleanlæg til private, erhverv og offentlige institutioner. Vi kommer gerne ud og foretager en gratis opmåling og beregning. Gennem tiden har vi opstillet over 550 solcelleanlæg i Danmark og vi har været i branchen siden 2012. Vi kører med prisgaranti på alle solcellepaneler, skulle du finde samme paneler andre steder, så matcher vi naturligvis denne pris.

Aleo solcellepaneler – Kvalitets solceller

Hos Solcellekonsulenten A/S er v eneforhandler af tyske Aleo Solar high-end solcellepaneler i Norden. Aleo har produceret solcellepaneler af høj kvalitet i sit oprindelige Tyskland siden 2001. Hos Aleo er ydeevne og pålidelighed vigtigste prioritet. Med lav LID og optimeret opfattelse producerer HE Tec moduler betydeligt mere udbytte end traditionelle krystallinske teknologier.

Kontakt Solcellekonsulenten A/S – Din leverandør af solceller