Regionsgolf b rækken er nået til finalen

Kaløs regionshold i b rækken med laveste lovlige handicap på 11,5 er nu nået til finalen som spilles på Løgstør golfbane søndag den 11 september, enten mod Århus Ådalen eller kaj lykke golfklub

Der var i alt tilmeldt 98 hold fra hele Jylland og vi var i pulje med Hammel, Norddjurs samt Århus golfklub.

Vi vandt alle 6 indledende kampe, både ude som hjemme, og gik derfor videre til puljevinder kampe, som spilles på neutral bane.

Holdet bestod i puljekampene af flg spillere Lars Nielsen, Nicki Damgaard, Torben Holm, Niels Peter Christensen og Bodil Christensen, samt ikke mindre end 6 forskellige damesingler.

Desværre måtte vores forsome melde fra til puljevinderkampene grundet sygdom, så vi måtte ud for at finde en ny forsome, som nu består af Joan Jensen og Torben Holm, som sammen med Lars Nielsen 1 eller 2 single er ubesejret indtil nu.

Den første puljevinder kamp foregik på søhøjlandets golfbane mod Skive, her vandt vi med 8/3

1/4 finale på rybanen mod benniksgaard fra esbjergområdet, her var det faktisk noget spændende, og kampen er først afgjort til vores fordel da sidste mand vores 3 single Nicki vinder på hul 18.

Semifinalen spillede vi på hobrobanen, smuk beliggenhed og superhurtige Greens, her mødte vi Brønderslev som de sidste 3 år også var nået til semifinalen, det lykkedes os at få sejren i hus, igen afgjort på 18 green af vores 3 single.

Vi ser nu frem til at spille finale i Løgstør, skulle vi gå hen at vinde her, er der yderligere en landsfinale kamp på mølleåens golfbane på Sjælland den 25 september

Lad mig slutte denne lille kamprapport med at opfordre mange flere til næste år tilmelder sig regionsgolf, det er for alle årgange i mange forskellige handicap inddelte rækker, så bare mød op når vi starter kvalifikation start april 2017.

Når jeg nu er ved tasterne, så en kæmpe opfordring til at støtte op omkring vores cafe på toppen, her er supermad, superservice ved Morten og til meget, meget fornuftige priser.

Slut altid din runde af på cafeen på toppen

Venlig golfhilsen

Torben Holm

Holdkaptajn på b holdet