Pinsematch / Unibrewmatch d. 4. juni 2017

Pinsematchen havde til mange medlemmers forundring , underkastet sig en forandring fra gunstart kl.6 med rundstykker og efterfølgende brunch, til gunstart kl. 8 uden rundstykker  men med efterfølgende frokost buffet. Men det  viste sig at være udmærket med forandringen, da himmelen og jord næsten ”stod i et” kl. 6, da matchen, hvis vi skulle havde gået efter traditionen, skulle være startet.

Vejret viste sig næsten fra sin pæne side i løbet af formiddagen og vi kunne serverer en kop kaffen og frugt fra Jysk Firmafrugt ,når deltagerne turnede, hvilket alle var glade for.

Matchformen var Texas schramble hvor alle skulle spille fra rød tee, og vi hørte fra en del herrer at de havde ligget steder i deres drive, hvor de aldrig havde drømt om, at kunne slå ud til på banen.

Der kom rigtig flotte bruttoscores ind, hvorfor vi havde valgt at trække 10% af holdet samlede SPH fra, for at få resultatet så retfærdigt som muligt.

Efter Morten lækre frokost var der præmieoverrækkelse med rigtig fine præmier fra Unibrew

1 præmie : flot rejsecover

2 præmie : Backtee windstopper

3 præmie : specialøl

Nærmest flaget på 7. og 10. Hul  3 bolde og scorekort mappe.

De 3 bedste hold var:

1. plads med  netto 57,6

Mogens Boelskifte

Jørgen Lang

Lissie Madsen

Ingelise Lauritzen

2.plads med  netto 58,5

Bente Møller

Jørgen Nielsen

Peter Schrøder

Tove Johansen

3. plads med netto 59,1

Jan Lykke

Jens Frank Jørgensen

Inger Hjortshøj

Leif Blom

Nærmest flaget på :

7.   hul: Bente Møller

10. hul: Lars Nielsen

På trods af, at vi havde en rigtig dejlig dag, opfordre vi matchudvalget til at holde traditionen i hævd og ” gå tilbage til”  start kl. 6 og med rundstykker og brunch, så kan vi forhåbentlig næste år kan se Pinsesolen danse.

Matchledere

Mariann og Peter  Grünbaum

 

 

Se billeder fra matchen i galleriet.