Oprykning for Kalø herre 2. hold.

Sportsudvalget målsætning for 2015 blev i weekenden indfriet!.

Første hold herre blev nr. 3 i deres pulje, og skal dermed spille 3. division igen næste sæson..

Herre 2. holdet vandt deres pulje og skulle i weekenden spille oprykningsspil i Varde GK. Holdet blev ramt af nogle store udfordringer op til den vigtige oprykningskamp;.

En af holdets bærende kræfter, René Eskildsen, blev fanget i flykaos på Mallorca fredag, og nåede ikke hjem i tide til at kunne hjælpe holdet..

Så lørdag formiddag (vi skulle spille søndag) fik vi fat i Mathias Jensen´s far, for at høre om der var mulighed for om han kunne spille søndag. Mathias spillede lørdag den afsluttende Junior Distrikts Tour i Horsens, og vidste intet!.

Da Mathias var færdig med sidste hul, stod Jeppe Bladt og ventede ved green med beskeden om at han skulle med til Varde og spille oprykningspil og at Jeppe havde hentet en pakket taske hos hans far!.

Heldigvis så kan juniorer ikke få nok golf, så Mathias var bare klar. I øvrigt blev Mathias nr. 11 i U16 rækken i Horsens..

Så efter 18 huller i regn og rusk på en meget tung Horsens bane kørte Mathias og Jeppe til Varde for at prøvespille 18 huller mere i regn og rusk sammen med resten af holdet!.

Banen i Varde var blevet ramt af 90 mm regn i skybruddet fredag, så klubhus, bagrum og store dele af banen stod under vand. Men søndag da vi skulle spille stod banen faktisk rigtig godt med gode, hurtige greens.

Det var en hård vind søndag, men det har nok været til vores fordel, da vi jo ofte spiller i meget vind i Kalø..

Til oprykningsspillet spiller man slagspil – 5 singler og 1 foursome. Når man er færdige så tæller foursome scoren og de 4 bedste slagspilscores. De 4 bedste ud af 9 hold rykker op når dagen er omme..

Kalø blev nr. 3 med en margin ned på 10 slag til “Sorteper” nr. 5, så der var en jublende glade flok spillere da oprykningen var en realitet!.

Så næste år har Kalø Golfklub herrehold i hhv. 3. divison, 4. division og Danmarksserien. Det bliver super godt for konkurrencen i truppen og det giver muligheder for at vi kan få integreret de bedste juniorer på holdene også.

Slutteligt vil sportsudvalget gerne takke Brian Drastrup for det store stykke arbejde han gjorde som holdleder til oprykningskampen samt de frivillige som kom og hjalp med caddie arbejdet og opbakningen i Varde.

Sportsudvalget ser frem til en ny sæson med nye målsætninger som skal indfries!.