Kalø Golf Elite kom flot fra start

På trods af både frostudsættelse, solskin, hagl, slud og torden lykkedes det for vores tre herrer hold at få et flot udbytte af weekendens to første holdkampe.

  1. holdet i 3. divison havde to udekampe i henholdsvis Tange Sø og Mollerup. I Tange Sø blev det til en kneben sejr på 8-6 mod et stærkt hjemmehold rent hcp-mæssigt.

Søndag leverede vi en meget flot holdpræstation og vandt hele 13-1, hvor 4 ud af 5 singler blev vundet med 5/3 eller mere.

Alt i alt et fremragende udgangspunkt før de næste spilleweekend med to hjemmekampe.

  1. holdet i 4. division startede med en udekamp lørdag i Odder og selvom det blev til et nederlag på 11-3, så var det en meget tæt match, idet to singler og foursome alle blev afgjort på 18. hul og de øvrige singler på 17. hul.

Søndag var holdet så på hjemmebane mod Lübker og her blev det heldigvis til en komfortabel 12-2 sejr.

  1. holdet i kvalrækken startede lørdag ude mod Hammel. Vi var rent hcp-mæsigt overmacthet, men trak alligevel en meget flot 9-5 sejr hjem.

Søndag spillede vi mod Tange Sø på hjemmebane. Matchen ender med en ærgerlig uafgjort på 7-7, idet flere af de tabende matcher er flere up i løbet af matcherne, men desværre ikke får dem lukket.

Vores udviklingshold i kvalrækken tabte en tæt match lørdag ude mod Grenaa 8-6, men tog en stensikker sejr på 12-2 hjemme mod Norddjurs, hvor flere af vores unge ynglinge og juniorer fik deres debut i Danmarksturnering på hold sammen med flere rutinerede kræfter

Overordnet set kan vi være yderst tilfreds med første spilleweekend, hvor alle hold enten ligger helt i top eller lige efter.
Næste holdkampe er 28. og 29. maj.