Kære medlemmer

Åbningstider på kontoret den kommende tid: Uge 2 – 3 – 4 er kontoret lukket pga. ferie men i kan kontakte os på mail kontor@kaloegolf.dk, mails bliver besvaret løbende i perioden. Fra den 3. februar er det åbent på følgende dage Onsdage Kl. 10.00 – 14.00 Torsdage Kl. 12.30 – 16.30 Vi kan altid kontaktes på mail kontor@kaloegolf.dk

Nye greenfee aftaler

Kalø Golf Club har indgået greenfee aftale med 2 nye golfklubber

Søhøjlandet Golf Klub

Nordvestjysk Golf Klub

Det betyder at Kalø Golf Clubs fuldtidsmedlemmer kan spille greenfee på de nævnte baner for 200 kr. alle ugens dage, deres medlemmer kan naturligvis også spille på vores bane til samme pris. Aftalerne er gældende fra mandag den 11. januar 2016

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Ny rating af banen.

Der er kommet ny bane rating af vores 18 huls bane i Kalø, den nye rating er gældende pr. 1. januar 2016. DGU’s rating team var en tur forbi for at rate banen efter sommerferien, nu kan du se hvad det betyder for dine antal tildelte slag næste gang du skal spille.

I kan finde de nye konverteringstabeller i klubhuset.

Golf træner

Vi har i december måned haft et stillingsopslag på PGA’s hjemmesiden, ansøgningsfristen er forbi og vi har fået en del ansøgninger som er blevet gennemgået af ansættelsesudvalget. Der er gennemført samtaler med dem som vi har fundet egnet til jobbet i klubben, så snart vi har forhandlet en aftale på plads med en af dem, bliver det informeret ud.

Ny hjemmeside

Kalø Golf Club får ny hjemmeside, der er siden september måned blevet arbejdet på en ny hjemmeside til klubben, vi forventer at hjemmesiden går i luften inden 1. februar.

Årsrevision af handicaps er nu udført, hvis dit handicap har ændret sig skyldes det årsrevisionen, spørgsmål til revisionen kan rettes til kontoret.