Kære medlemmer Så er der nyt fra klubben.

  • Der er på nuværende tidspunkt mange der har tegnet Støttesponsorat i klubben men der er plads til endnu flere, så skriv til kontor@kaloegolf.dk for at tegne et støttesponsorat.
  • Husk at du også kan opgradere dit senior medlemskab til et Premium Plus, der er mange ekstra fordele ved medlemskabet, så send en mail i dag til kontor@kaloegolf.dk og tegn et Premium Plus medlemskab.
  • Nyt fra Regionsgolf, læs længere nede i nyhedsbrevet.
  • Husk at tilmelde jer til Julematchen den 6. december med gunstart kl. 09.30, læs mere og tilmeld jer på golfbox senest 4. december
  • Åbningstider på kontoret frem til jul er onsdage mellem Kl. 10.00 – 14.00 og torsdag mellem Kl. 12.30  – 16.30, vi kan også kontaktes på mail.
  • Sidst men ikke mindst Husk at rette jeres nedslagsmærker op, læs nederst i nyhedsbrevet

Tid for tilmelding til Regionsgolf 2016

Da det de sidste sæson har vist sig, at det har været svært at samle deltagere til A-B-C rækken i Regionsgolf, vil vi gerne høre om der er medlemmer der har interesse i at deltage og samle sådanne hold og ligeledes finde en holdkaptajn til hvert hold.

Proportionerne er flg.:   Spillerene skal være fyldt 21 år det år turneringen afholdes.   Rækkeinddeling:   A rækken = Laveste hcp. 4,5 , for både damer og herrer.   B rækken = Laveste hcp. 11,5, for både damer og herrer.   C rækken = Laveste hcp. 18,5, for både damer og herrer.

I hver pulje skal bruges 5 herrer og 2 damer.   FLEXMEDLEMMER KAN IKKE DELTAGE.

Udover evt. tilmelding i A-B-C rækken, tilmelder vi flg. hold:   2 Senior hold for spillere over 50 år, for både damer og herrer. Hcp. underordnet.   2 Veteran hold for spillere over 60 år, for både damer og herrer. Hcp. underordnet   1 Veteran Elite hold . Dette hold, er et oprykningshold fra sidste års  Veteran A.   1 Super Veteran hold for spillere over 70 år, for både damer og herrer.

Da sidste frist for tilmelding af holdene i A-B-C er 1.dec. 2015 , skal vi høre fra jer der ønsker at danne hold i disse rækker senest d. 26. Nov. 2015.   Tilmelding og evt. spørgsmål:   Peter Grünbaum Mail: grunbaum@mail.dk Tlf.: 40736746 I øvrigt vil der sædvanen tro, blive afviklet kvalifikationsmatcher, alle mandage i april kl. 17 . HEROM SENERE.

Bliv populær hos greenkeeperen og dine medspillere. Når du retter nedslagsmærker op på denne måde, hvor pitchforken bruges til at trække det omkringliggende græs ind mod midten af nedslagsmærket, så kan der puttes hen over skaden med det samme, og mærket er helt væk i løbet af få dage.