NYBOLIGMATCH

På trods af en vejrudsigt der lovede intet mindre end 30 mm. regn søndag d. 4 sept. hvor NYBOLIG matchen skulle afholdes, var det alligevel lykkedes at samle ikke mindre end 60 spillere til matchen.

Dagen startede lidt kaotisk for matchledelsen da der var problemer med udskrivning af scorekort. Det lykkedes dog Martin at få fat i Golfbox support og problemet blev løst og herefter kunne der udskrives scoreskort.

Vores sponsor NYBOLIG Djursland v. Michael Lykke Sørensen, havde inviteret alle deltagere på morgenbuffet. Efter morgenbuffeten var der gunstart kl. 10 og heldigvis viste vejrudsigten ikke at holde, der kom regn, men slet ikke i de mængder der var forudsagt, så matchen blev afviklet på 4 ½ time uden problemer og ventetid.

Da ikke alle var tilmeldt spisning, blev præmieoverrækkelsen fortaget inden man kunne tage for sig af  ”Cafe på Toppens” dejlige buffet.

Præmieliste:

A-rækken slagspil

Jeppe Olesen                      66 netto

Mogens Boelskifte             73 netto

Zacharias Spliid                 74 netto

Bedste bruttoscore

Jeppe Olesen                      73 brutto

B-rækken, stableford

Hans Grundtvig Sørensen 37p

Uffe Vithen hcp. 19,6        36 p

Otto Veje hcp. 22,7            36 p

C-rækken, stableford

Gert R Madsen                    39 p

Lissie Madsen  hcp. 25,4    36 p

Mariann Lassen hcp. 38    36 p

Nærmest flaget:

7. hul Inger Sørensen      2,5 m

10. hul Nicolaj Høstmark 4,08 m

18. hul Allan Skourup       4,17m

Der skal lyde en stor tak til vores sponser NYBOLIG Djursland v/Jeppesen og Sørensen, for de flotte præmier og den fine morgenbuffet .

Mariann og Peter Grünbaum

Se foto i galleriet