Hold din putter varm i vinterkulden

Omkring halvdelen af de slag der bliver taget på en golfbane, bliver taget med en putter, så for at holde et vist niveau på Grenen, er det vigtigt at holde denne varm hele året rundt. En god måde at træne de korte slag, er på en mingolfbane. Her kommer putteren virkelig til sin ret. I denne golf-disciplin bruges kun denne ene kølle, og det kræver præcision at kommer forbi de forskellige forhindringer, for derefter at få bolden i hul, lidt ligesom på golfbanen, men i mindre skala.

Minigolf

Minigolf er et sikkert hit for både store og små. Her kan alle være med, og specielt i ferietiden er dette en meget populær udendørs aktivitet på diverse feriecentre, campingpladser og lignende områder landet over. Minigolf er sjovt ligegyldigt om man er på ferie med familien, på tur med vennerne, kollegaerne eller andre. Denne form for golf-spil udøves også som sport, og kan som nævnt bruges til mere seriøs træning af almindelig golf, hvor man ønsker at uppe sit game på det korte græs, og være stærkere med de korte slag.

Udstyr

Hos Boel Denmark fører vi både minigolfbaner og hertil forskelligt tilbehør som fx mingolfkøller, golfbolde mm. Alle banerne er i høj kvalitet og er lavet som et patenteret modul system, som gør dem lette at flytte rundt med og hurtige at montere. Derudover gør modul systemet at panelerne ikke påvirkes af fx frostforskydninger og muldvarpeskud, hvilket betyder at man altid har en plan bane. De kan placeres på de fleste typer underlag og kan bruges både ude og inde. De består af 100% genbrugsplast og er beklædt med kunstgræs, som giver en super god spille oplevelse. Man kan desuden stå og gå på banerne, hvilket også optimerer ens spil. Minigolfbanerne kommer komplet med kanter, kop hul og kunstgræs, men forhindringer skal tilkøbes. De leveres i 2 størrelser, og om I er interesseret i vores junior baner, som er perfekte til ”Bevægelsesorienteret Undervisning”, eller I mere er til vores baner i standard størrelse, kan vi tilbyde at anlægge banen.

Samlingssted

Er man ikke til Minigolf, men har et udendørs areal, som man ønsker at udnytte til samlingssted for bevægelse og leg, så har vi hos Boel Denmark også mange andre sjove redskaber og udstyr til diverse udendørs aktiviteter og træning. Her kan vi særligt nævne vores Multibaner og Panna Baner, som ligesom minigolfbanerne kan tilpasses ethvert miljø og skaber grundlag for gode fælles aktiviteter. En boldbane er den perfekte tilføjelse til ethvert fællesareal fx på campingpladsen, i parken eller i skolegården, og bliver hurtigt et populært samlingspunkt når der skal spilles og leges. Så har man ønsker om at få etableret en boldbane til boldspil som fodbold, håndbold, basketball eller lignende, så kan vi også være behjælpelige med dette og meget meget mere, til både inde- og uderummet. Tag et kig på vores hjemmeside og se alle vores spændende produkter lige fra Legepladser, Trampoliner, Hoppepuder og diverse andre Legeredskaber til Træningsudstyr, Shelteres, Bordbænke, Cykelstativer mm.

Dette indhold er produceret af annoncøren og afspejler nødvendigvis ikke golfklubbens holdninger.