Årets Klubmesterskab i hulspil blev afviklet i weekenden 23. – 24. september.

De 16 bedste herrer og 4 bedste damer fra Rækkemesterskaberne var udtaget til at dyste mod hinanden.

Golf kan være et forunderligt spil, ikke mindst når det drejer sig om hulspil. Spillere, der på papiret fremstår som favoritter, kan sagtens tabe til upåagtede modstandere, der rammer formen på det rigtige tidspunkt. Dette års Klubmesterskab havde også sine eksempler på dette, men til sidst var det de spillere, der samlet havde præsteret bedst, der stod i finalerne. Og det blev to tætte finaler.

Hos herrerne stod finalen mellem unge Zacharias Spliid mod erfarne Michael Møller Larsen. Zacharias havde overtaget gennem det meste af matchen, men på 18. hul lykkedes det Michael at udligne stillingen til All Square, hvilket betød at matchen skulle fortsætte på 19. hul. Her var det Michael, der kunne trække det længste strå. Han vandt hullet og blev dermed årets Herre Klubmester.

Hos damerne var finalen en dyst mellem Joan Jensen og Ingelise Lauritsen. Også denne match blev et tæt opgør, hvor ingen af spillerne på noget tidspunkt var mere end 1 up. Da de nåede 18. hul, var stillingen All Square, og med et flot slag ind midt på green bragte Ingelise sig i en gunstig position, hvilket hun udnyttede til at vinde hullet og dermed titlen som årets Dame Klubmester.

Stort tillykke til de to Klubmestre.