Kalø’s fire herrehold har alle været i kamp i weekenden.

Det blev til en fantastisk sidste holdkampsweekend, hvor vi står med 3 vundne puljer samt en 2. plads.

Det betyder at vi nu kan se frem imod et spændende oprykningsspil d. 3. og 4. september

1. holdet gik ind til en spændende hvor holdet blot skulle hente 1 point til at sikre oprykningsspillet til 2. Division. Lørdagens kamp var ude mod Randers som på forhånd var den sværeste kamp. Det var en tæt match hvor flere kampe blev afgjort på de sidste huller. Det blev desværre til et nederlag på 9-5.

Der var derfor ekstra pres på søndagens hjemmekamp mod Mollerup. Mollerup kom bedst fra startet men som matcherne skred frem tippede kampen over til vores favør. Det endte med en sikker sejr til Kalø på 10-4, oprykningsspillet er nu sikret.

2. holdet skulle vinde begge weekendens kampe, samt have lidt hjælp fra Odder for at have en chance for at vinde puljen.

Lørdag var puljens førerhold fra Aarhus Golf Club på besøg i Kalø. Med en flot indsats over hele linjen, blev de sendt hjem med et 14-0 nederlag. Søndag ude mod Lubker. Kravet var sejr, samt nederlag til Aarhus der skulle møde Odder. En meget tæt kamp. Det så længe ud til at Lubker ville trække det længste strå, men Kaløs foursome fik vendt deres match til sejr, selvom de var 4 nede med 5 huller tilbage at spille. Utroligt comeback. Samtidigt formåede Odder at slå Aarhus og puljesejren kom i hus.

3. Holdet havde inden weekendens holdkampe stadigvæk muligheden for 1. pladsen i puljen. Nr. 1 og 2 skulle mødes lørdag i Kalø og matchen endte 7-7 mod Randers. Søndag krævede det, at Randers skulle tabe og vi skulle vinde. Desværre tabte vi til Tange Sø og samtidig holdt Randers stand og vandt 8-6 hjemme. Vi ender derfor på en 2. plads i puljen.

4. Holdet unge bobler tog lørdag i mod et stærkere Ebeltoft hold end længe set. Der var lagt op til en spændende match om puljens 1. plads. Efter 6 tætte matcher, hvor de unge nye kalø spillere viste hvor talentfulde de er, hev de en 9-5 sejr i hus. Søndag skulle vi bare have 1 point i Norddjurs for oprykning til 5. division. Igen med en skøn blanding at unge talenter og lidt rutineret kræfter. Endda en debutant blev sat i kamp, en god match med masser af læring, som endte i en 8-6 sejr og dermed en 1. plads i puljen.

Pga et lidt indviklet system med en ny række (5. Division) til næste sæson, spiller 1. Holdet for oprykning d. 3. September på Kellers park og lykkedes dette rykker både 1. og 2. Holdet op i henholdsvis 2. Og 3. Division.

Vores kvalhold er allerede sikret minimum en oprykning til 5. Division, men skal ud og spille om at rykke helt op i 4. Division om søndagen d. 4. September i Viborg. Dette kræver dog igen at førsteholdet rykker op.

Endnu en gang skal der lyde en kæmpe tak og ros til vores dygtige greenkeeperstab, som igen kunne leverer en fantastisk flot bane som også modstanderne var meget imponeret af.

/Sportsudvalget