Elitenyt

I weekenden har alle vores 4 hold spillet holdkampe.

1. Holdet spillede begge kampe hjemme mod henholdsvis Randers og Tange Sø. Det blev til to yderligere sejre, selvom det holdt hårdt om lørdagen mod Randers. Dermed sætter vi os i en meget gunstig situation, hvor vi med bare en enkelt point i de sidste to, kan vinde puljen.

Vores junior Mathias Jensen, debuterede på 1. Holdet på fornemste vis med to flotte sejre.

2. holdet startede weekenden med et besøg i Aarhus. Fantastisk vejr og holdet spillede en god omgang golf, men vi måtte se os besejret med marginale 8-6. Ærgerligt.

Søndag skulle der kæmpes mod Odder på hjemmebane. Det blev til en komfortabel 12-2 sejr og oprejsning for lørdagens nederlag.

3. Holdet startede lørdag i Randers, hvor vi var oppe mod overmagten og tabte 14-0 til et velspillende Randers hold. Søndag hjemme i Kalø var vi opsat på at lave om på lørdagens nederlag. Det holdt godt nok hårdt, da vi alle stod på 18. Hul og kiggede på et 2 m putt for sejr. Men den blev holet og en 8-6 sejr over Hammel kom i hus. Vi kan med to sejre sikre os 1. Pladsen i puljen.

Vores bobler/udviklingshold spillede lørdag ude i Ebeltoft og fik en uafgjort med hjem. Søndag spillede vi hjemme og slog Grenaa med 9-5. Dermed ligger vi 1’er i en meget tæt pulje og kan dermed selv afgøre tingene.

Der skal lyde en stor tak og kæmpe ros til Max og hans folk for et fantastisk stykke arbejde. Samtlige vores modstandere var meget imponerede over hvor hurtige og tætte greens var.

Med venlig hilsen

Henrik G. Nielsen