DAHUA Videoovervågning

elcon

Sikringsløsninger med DAHUA videoovervågning

Har du overvejet at få videoovervågning i dit private hjem eller på din arbejdsplads? Vi har alle brug for tryghed, og når der sker noget uforudsigeligt som indbrud, så er det rart at have muligheden for at se, hvordan og hvorledes vedkommende har båret sig ad med at bryde ind. Om der bliver stjålet noget under et indbrud eller ej, er typisk irrelevant for den berørte, da det er den pludselig invadering af vedkommendes privatliv, der chokerer mest.
DAHUA videoovervågning er en genial ide. Du tænker nok ikke i første omgang, at DAHUA videoovervågning gør noget for dig, andet end selvfølgelig at filme og give alarm ved indbrud. Men du kan være sikker på, at du kommer til at opleve en ny form for tryghed ved at få installeret DAHUA videoovervågning. Med DAHUA videoovervågning får du en sikringsløsning af højeste kvalitet, som du med garanti vil komme til at sætte pris på.

Fordele ved DAHUA videoovervågning

Nu tænker du sikkert, hvad søren DAHUA er for noget. DAHUA videoovervågning er et foretrukket brand indenfor videoovervågning. Dette er af flere årsager. For eksempel:
1. DAHUA videoovervågning lever op til højeste kvalitetskrav på markedet
2. repræsenterer nyeste udstyr og nyeste løsninger på området
3. er blandt markedets bedste leverandører af videoovervågningsudstyr både i forhold til hardware og billedkvalitet

Med disse årsager har DAHUA i den grad fortjent sin ”position” som det foretrukne brand indenfor videoovervågning. Desuden er DAHUA videoovervågning en kinesisk producent, og deres sikringsteknikere er altid med garanti klædt fuldt på til montering, udføring af tests og service på installationerne og meget mere. Alle medarbejdere er desuden personcertificerede i forhold til DBIs retningslinjer. Diverse sikringseksperter har udtalt om DAHUA, at de ”… har kort leveringstid, udstyret er nemt og hurtigt at installere, og kvaliteten er i top.”
DAHUA videoovervågning bliver altså i den grad skamrost, og derfor kan det varmt anbefales, at du vælger DAHUA som dit brand indenfor videoovervågning – du bliver ikke skuffet.

DAHUA Overvågningskamera

Ved valg af overvågningskameraer fra DAHUA videoovervågning medfølger der mange smarte anvendelsesmuligheder samt udformninger. Dette giver dig som kunde endnu flere dejlige fordele.
Alle kameraerne har panorama-view. Panorama-view er overvågning i 360°. Der er altså ingen blinde vinkler.
Ultra-zoom-view er også inkluderet. Ultra-zoom-view gør det muligt som aldrig før at spotte flere detaljer, når en hændelse finder sted. Den sidste men super smarte funktion med overvågningskameraerne med DAHUA videoovervågning er Thermal Detection. Thermal Detection kan give dig et pålideligt billede døgnet rundt, og dette er uanset vejr, hvilket er en vigtig faktor her i Danmark med vores uforudsigelige vejr.
Disse tre funktioner sikrer dig, at du altid kan holde styr på, hvem der befinder sig på din ejendom eller ved dit firma, og hvad der sker. Du får altså knivskarp videoovervågning med de bedste funktioner i topkvalitet.
Det er altså fair at konstatere, at du med DAHUA videoovervågning får noget af det bedste videoovervågningsudstyr på markedet.

Kontakt EL:CON A/S og få et godt tilbud på DAHUA videoovervågning til din virksomhed.