Customcoating.dk

Professionel lakering og meget mere

Ønsker du at få lakeret din motorcykel, eller skal dine alufælge repareres og lakeres? Så bør svaret være Customcoating. Her er dog tale end meget mere end blot almindelig lakering. Hos Customcoating kan du nemlig blandt andet få:

Pulverlakering

Hos Customcoating leveres der pulverlakering af allerhøjeste kvalitet i stort set hele Jylland. Her er kvaliteten og kundeservice i højsædet, så man på den måde forhåbentligt kan sikre det bedste mulige resultat, når servicen er ydet. Inden emnet pulverlakeres, sikres et godt udgangspunkt. Dette gøres først at kemisk afrense emnet og derved ved at glasblæse emnet inden pulverlakering, så der opnås et så flot resultat som overhovedet muligt. Dernæst lakeres emnet i den ønskede pulver. Når pulverlakeringen er gennemført, vil der blive gennemgået et kvalitetstjek inden emnet afhentes af kunden, så der sikres, at kvaliteten er helt i top.

Keramisk coating

Hos customcoating leveres der tilmed keramisk coating i højeste kvalitet som kan holde til op til 1300 grader celsius. Denne varmefaste lakering egner sig derfor perfekt til manifold og udstødning. Dette gælder både, hvis målet er et bedre kosmetisk udseende, eller om det er at lede varme.

Reparation af alufælge

En anden stor service som der ydes hos Customcoating er reperation af alufælge. Hvis din fælge er slidte eller gået i stykker, spørger du måske dig selv, om du bør købe nye. Dog kan der opnås en række fordele, hvis du blot for repareret de gamle fælge. Du har nemlig mulighed for at vælge lige præcis den farve, du ønsker. Derudover får du mulighed for at beholde de fælge, som du i første omgang faldt for, og sidst men ikke mindst er der en masse penge at spare, hvis du blot reparerer dine fælg hos Customcoating.
Hos Customcoating er sikkerhed utrolig vigtigt, og i sidste ende er sikkerheden prioriteret aller øverst. Dette medfører derfor også, at du får ren besked, hvis dine fælge er for beskadiget til, at de kan svejses og give en godkendt kvalitet. Med andre ord skal du altså ikke frygte for sikkerheden, når du får lavet noget hos Customcoating.

Customcoating er altså langt mere end blot lakering. Mange virksomheder ynder tilmed at benytte Customcoating som en b2b-løsning. Omend du er interesseret i en sådan løsning, eller om du blot ligger inde med et spørgsmål, så tag kontakten med det samme. Dette kan gøres på telefon: 88 62 62 90 eller via hjemmesiden, hvor du kan udfylde en formular, hvor du kan stille spørgsmål, hvorefter svaret modtages på din mail så hurtigt som overhovedet muligt.