solceller

Billigsolceller.dk

Skift til solceller – og glæd dig året rundt!

Flere og flere husstande såvel som virksomheder har fået øjnene op for de fantastiske økonomiske og energimæssige fordele, som solcelleanlæg giver. Når man først begynder at lægge mærke til den voksende brug af solenergi, kan man næsten ikke lade være med at spotte de forskellige typer af solanlæg, der findes rundt omkring! Hist og pist lægger de på hustagene og i det danske land begynder vi også at se langt flere by- og markarealer, som nu udnyttes til fulde med de gavnlige anlæg.

Da solcelleanlæg for alvor begyndte at komme frem som teknologi, var det først muligheden for at skaffe billig varmt vand til brusebad og vandhane, der lokkede mange til at sætte solfangerpaneler på taget. Siden da har teknologien taget syvmileskridt, og ved hjælp af batterier kan man nu effektivt nyde godt af den grønne strøm fra solceller døgnet rundt. Det har også i den sidste årrække været muligt at sælge overskuddet af sin strømproduktion til sin el-udbydere, hvilket selvsagt giver en flere grunde til at smile, når solen brager derudaf på en god forårsdag.

Mange private afholder sig desværre fra at tænke i solenergi, da anlæggene har ry for at være en enorm udbetaling. Som alle andre fornuftige investeringer gælder reglen naturligvis, at man må have tålmodigheden – men så vinder man også stort på længere sigt!

Dog er det på ingen måde sandt, at du skal give din højre arm i bytte for at få solceller! Priserne på solcelleanlæg har fundet et leje, hvor langt fleste af os sagtens kan være med – og det uden at give køb på kvaliteten. Tænk på, at nok er det billigere nu og her for eksempel at installere et pillefyr, men på sigt skal du bøvle med vedligeholdelse af skorsten og fyr, og bekymre dig om praktiske sager i forbindelse med levering af piller – og at finde den bedste pris på dem! Et solcelleanlæg kræver ingen anden fast levering end årstidens naturlige sollys, og der er kun mindre, sjælden rengøring og vedligeholdelse forbundet med solceller. I de fleste tilfælde har du desuden mere end 10 års garanti på produktet fra forhandleren, i fald der skulle opstå problemer.

Hvor meget sparer du alt i alt?

Hvis du har hænderne skruet godt på, kan du hos mange udbydere og solcelle-eksperter vælge selv at opsætte anlægget og opnå en yderligere besparing til at starte med. I forhold til elregningen kommer det jo an på en del faktorer, såsom om du kan sælge strømmen tilbage til netop dit elselskab, og hvor store dine normale elregninger er. Som regel siger man, at de fleste danske husstande med et normalt strømforbrug (det vil sige, de “få” af os, som ikke ligefrem tørrer hår flere timer hver dag eller for den sags skyld sidder og miner Bitcoins døgnet rundt!) over en kortere årrække vil opleve en besparelse på op mod 70% på elregningen. Prøv at tage lommeregneren frem og lav en kalkulation – solcelleanlægget vil højst sandsynligt have tjent sig ind på mindre end 5-7 år!

Husk også at tage med i beregningen at større og lidt mere bekostelige anlæg på sigt kan være en guldgrube, da den mere og mere klimavenlige lovgivning i stor stil lægger op til at støtte selvforsynende, fossilfri energianlæg.

Kontakt Billigsolceller og få et godt tilbud på dine nye solceller