Begynderundervisning i Kalø Golf Club 2021

Sander Nielsen og Jonas Ellegaard Petersen, glæder sig til at tage din igennem vores prøvemedlemsskab denne sæson.

Et prøvemedlemsskab i Kalø Golf Club varer i 3 måneder. I løbet af de 3 måneder vil vi som trænerteam tage dig igennem alle spillets facetter. Forløbet består af 6 holdlektioner af en times varighed og 3 enkeltlektioner af 25 minutters varighed.

Der er 3 typer af holdundervisning: lange slag, putting og indspil. Vi anbefaler, at du som prøvemedlem deler dine holdtræninger op, så du har 2 af hver.

I mellem dine holdtræninger kan du booke individuelle lektioner, hvor vi typisk vil lære at slå bunkerslag, lære at bruge driver eller gå mere i dybden med enten lange slag, putting eller indspil.

Du er som begynder i Kalø Golf Club selv ansvarlig for at få tilmeldt dig holdundervisning og de individuelle lektioner. Men kontoret og trænerteamet er naturligvis behjælpelige med at booke dine tider.

Som underviser af nye golfspillere prioriterer vi glæde og humor højt i undervisningen. Vi er ikke blege for at vise, at vi også kan slå et skævt slag i ny og næ. Det er også vigtigt for os at pointere, at jeg altid tager udgangspunkt i den enkelte nye golfspiller. I de fleste tilfælde vil der være forskel på niveau og indlæring hos den enkelte, da vi alle ikke er ens. Vores mantra er at golfundervisning skal være sjovt, og når vi har det sjovt, så lærer vi både bedre og hurtigere!

Vi glæder mig til at se dig i sæsonen 2021!