BayVine.dk

Glad for rødvin?

Er man glad for at rødvin eksisterer, vil man møde en irritation over at man “kun” skal købe seks styk eller tolv styk af en type rødvin, for at opnå den flerstykspris for at få rødvinen til en overskuelig pris.

Når man er ude på de flotte rødvins-markeder på nettet, og er efter en ny rødvinsoplevelse, så er det trist at blive begrænset af mængden og ikke nyde mangfoldigheden i de forskellige rødvine.

Derfor startede vi en webshop som skulle sælge rødvin, hvor prisen på den ene vin kan sammenlignes med de andres flerstykspris.
Det er med ydmyghed og stor taknemmelighed at vi oplever vores kunder tager denne mulighed, for at smage rødvin fra alle vin lande, og prøver det brede sortiment af vores forskellige vine fra vores side. Det er nogle gode blandede kurve der bliver kørt igennem!

Man skal ikke købe 6 eller 12 flasker af samme vin, for at opnå den gode rabat. Du kan frit vælge og vrage imellem alle vine, blande af hvide- og rødvine til din nysgerrighed, og prøve mousserende vine du aldrig har hørt om, og stadig opnå dem til en god pris. Du vil opleve at du hurtigt finde flere favoritter, om det er rødvin, hvidvin eller mousserende.

Sammensæt den vin menu, du skal bruge til dit selskab eller din vinreol!
Selvom man kun køber en rødvin ad gangen, er BayVine stadig nogle af de billigste på markedet, og vi garantere at kvaliteten følger med.
Specielle forespørgsler kontakt os på mail via vores hjemmeside – Vi kommer med konkurrencedygtige priser til alle vores kunder.

De venligste rødvins hilsner
Rasmus Bay Gansler
BayVine.dk.