Banerne 

27 skønne golfhuller med udsigt over Kalø Vig

Kalø Golf Club er smukt beliggende i kuperet terræn, med storslået udsigt over Århus Bugten og Kalø Slotsruin. Banen blev anlagt i 1992 af banearkitekt Frederik Drejer.

Vi byder dig velkommen til en spændende og udfordrende 18-huls bane, der følger et bakket terræn med spredt bevoksning og søer. Med sin beliggenhed i kuperet terræn, byder banen på masser af udfordringer for spillere på alle niveauer. Det siges om os, at “Kalø skal spilles mere end én gang”.


Klubhuset ligger på ”toppen” med smuk udsigt udover Århus Bugten og banen og lige ved hul 1, 9, 10 og 18.

Bag klubhuset og parkeringspladsen finder du vores indspilsgreen samt driving range. Boldene slås ud over en bakke, hvilket giver en høj og lang boldflugt, der er med til at stive selvtilliden af inden runden.


Efter runden er det et must at besøge Caféen. Her byder vi på lækre og enkelte retter, der altid er tilberedt af gode råvarer.


Med vores beliggenhed på ”kanten” af Djursland, er der 20 minutters kørsel fra Århus, Ebeltoft, samt 30 minutter fra Randers, Grenå. Med mindre end 5 minutters kørsel til Djurslands motorvejen, er vi forbundet med resten af landet.


Vi glæder os til at byde dig velkommen på Kalø.

Scroll to Top