Kære medlemmer
Så har vi lidt bane nyt til jer, fra den 1. april har vi ændret følgende på banen.
På vores bane i Kalø har vi som bekendt 4 forskellige teesteder med konverteringstabeller og mulighed for handicapregulering for både mænd og kvinder. Desværre har der været tradition for at kalde de røde og blå teesteder for ”dametee” og de gule og hvide teesteder for ”herretee”.
Det er vigtigt at man som dame eller herre spiller alt efter ens niveau kan vælge det rigtige teested, så man får en bedre golfoplevelse. Det rigtige teested bevirker alt andet lige, at en runde ikke tager så lang tid, hvorved problemer med ventetider undgås.
Baneudvalget har derfor besluttet at de røde, gule, blå og hvide teesteds markeringer skal fjernes og erstattes af nye teesteds markeringer, hvorpå 18 huls banen længde er angivet. Fremover skal man undlade at knytte køn til teestederne og udelukkende overveje hvilket teested, der passer til ens længde og spilletempo, inden man starter en privat runde.
De nye teesteds markeringer kommer til at hedde 61, 57, 55 og 49. Det betyder, at hvis man vælger at spille fra 57 er 18 huls banen fra det pågældende teested ca. 5700 meter lang.
Når man logger ind for at bekræfte sin tid og udskrive sit scorekort, vælger golfbox det teested som passer til ens handicap, ønsker man at spille fra et andet teested kan man som før vælge et andet teested inden scorekortet udskrives.
I forbindelse med de nye teesteds markeringer er der også lavet nye hcp. nøgler på hullerne, baseret udfra en masse statistik fra indberettede runder.
Vi håber i vil tage godt imod det nye tiltag og vi ønsker alle en god sæson.
Baneudvalget.