Uge menu.

Hver uge ville der være en ny ret som ugens menu.

Den serveres fra mandag til lørdag mellem kl. 17.00 og kl. 20.00.

Menuen kan både nydes i vores cafe eller tages med som take away.

Det er muligt at bestille bord på tlf. 8646 2000.

Prisen er 85 kr. per person.

Uge 31:  Sparribs med dansk coleslaw og bagte kartofler.

Uge 32: Karbonade med stuvet ærter, gulerødder og kartofler.

Uge 33:  Kalvefrikasse med grønne asparges og kartofler.

Uge 34: Forloren hare a la farmor med blandede grøntsager og kartofler.

Uge 35: Svensk pølseret.

Uge 36: Hakkebøffer med bløde løg, hjemmesyltede agurker og kartofler.

Uge 37: Fiskefrikadeller med persillesauce og små kartofler.

Uge 38: Langtidsstegt spidsbryst med bagte rodfrugter og timian ristede kartofler.

Uge 39: Osso buco med mos og surt.

Uge 40: Golf gryde med svinemørbrad med bacon og pomfritter.

Uge 41: Chili con carne med ris.

Uge 42: Gullasch med kartoffelmos og sur

Uge 43: Stegt Flæsk med persillesauce og hvid kartofler (ad libitum)

(servers kun i cafeen denne uge) pris denne uge kr. 99,-