Pro træner i Kalø Golf Club:

Så banker sæsonen 2017 på døren.

Vi står klar i SAND GOLF til at yde jer den bedste

træning i Kalø Golf Club.

SAND GOLF indgår samarbejde med Sebber Kloster Golf Klub:

Så banker sæsonen 2017 på døren.

Vi er hos SAND GOLF meget glade for at vi i år har fået træner engagementet i Sebber Kloster Golf Klub. Det bliver PGA Pro Kristian Jeppesen, der står for den daglige træning, med mulighed for assistance fra TrænerTeamet, hvis dette er nødvendigt.
Det bliver et rigtig spændende år, hvor vi har udvidet antallet af klubber, som vi har under vores vinger til 4. Det er, som sidste år, Randers Fjord Golfklub, Lübker Golf Resort, Kalø Golf Club og nu også Sebber Kloster Golf Klub.

For at give medlemmerne de bedste muligheder for undervisning, kræver dette selvfølgelig nogle dygtige og kompetente Pro´er. Vi har stillet TrænerTeamet ud fra tekniske kompetencer, men bestemt også menneskelige egenskaber. Hold øje med kalenderen og opslagstavlen, hvornår der er golfkurser og andre spændende arrangementer.

Kenneth Sand

Sanders skoleophold:

”Skolen startede tilbage i starten i november måned. I december måned var jeg 14 dage på studietur i Spanien på PGA Catalunya Resort. Temaet på træningsturen var teknikken i golfsvinget, og funktionalitet i træningen. Efter det, var det tilbage på skolebænken for at færdiggøre akademiske fag i forhold til uddannelsen. Jeg glæder mig utrolig meget til at bruge en masse af den viden vi har lært på skolen i den kommende sæson.”

Bookning af lektioner.

Kalenderen vil være åben fra onsdag d. 5/4 – log-in på www.golfbox.dk og vælg Protrainer modulet. Se mere på de næste sider omkring de forskellige muligheder for undervisning. Specielt påskeprogram – nærmere info heromkring senere.

Fitting og undervisning med TrackMan

SAND GOLF giver dig mulighed for at få testet dit udstyr og optimeret din træning vha. TrackMan. TrackMan er et radarbaseret måleinstrument, som måler en masse ting omkring boldens flugt, spin, hastighed, længde og køllens vej ind til bolden, og mange andre parametre. Vi glæder os til at undervise med dette redskab, som kun vil gøre undervisningen endnu bedre.

Læs mere her: http://trackmangolf.com/

TrackMan lektioner vil kun være mulige på specielle dage – så se efter opslag.

                                                                                 trakman logo