Sander Nielsen, PGA Club Professional Kalø Golf Club

Privat

Mit navn er Sander Nielsen. Til dagligt bor jeg i Randers sammen med min kæreste Jeanette og vores sønner Arthur og Alfred.

Golf baggrund – og hvorfor blev jeg golftræner?

Jeg startede med at spille golf i 2006 i Norddjurs Golfklub og har været bidt af golfsporten lige siden. Jeg blev hurtigt god til golf, hvilket endte med at jeg som 18 årig forsøgte mig som playing pro. Jeg spillede på den skandinaviske Nordic League samt andre mindre 3. level tours rundt i Europa. Efter 4 lærerige sæsoner som playing pro, valgte jeg at gå trænervejen. Det har jeg ikke fortrudt siden! I hverdagen trives jeg utrolig meget med at hjælpe spillere på alle niveauer til at forbedre deres golfspil.

I foråret 2018 afsluttede jeg PGAs træneruddannelse som PGA Club Professionel. Samtidig tog jeg en akademiøkonomuddannelse i oplevelsesøkonomi. Igennem uddannelsen har jeg fået mange værktøjer, som jeg fremadrettet glæder mig til at bruge i min hverdag i Kalø Golf Club.

Når jeg underviser, er det seriøst og engageret men selvfølgelig altid med et glimt i øjet. Golf skal være sjovt, og når man har det sjovt, så lærer man både hurtigere og bedre.

5 hurtige facts:

  1. Udstyr: Srixon Z765 driver, Taylormade SLDR 3 wood, Srixon Z765 jern 3-Pw, Cleveland Rtx 4 wedges, Taylormade Spider Putter.
  2. Laveste turneringsrunde: 65 slag Himmerland Garia Course.
  3. Bedste bane spillet: Valderrama Golf, Spanien.
  4. Laveste runde i Kalø: 69 slag i turnering, 68 slag i privat runde.
  5. Bedste råd i golf: “Confidence is earned”.

CV: