Bold med kgc png-1 XL Golf 2017

For et tillæg til dit normale kontingent som fuldtidsmedlem af din golfklub på kr.: 900,00, kan du være med i XL-Golf, som er en aftale mellem golfklubberne:

Hammel, Ikast, Kalø, Norddjurs, Randers, Tange Sø og Viborg – i alt 135 huller.

Som medlem af XL-Golf kan du frit spille lige så mange runder du har lyst til på de nævnte baner. Dit medlemskab gælder hele kalenderåret 2017.

Der udleveres ikke noget bagmærke til 2017, da alle XL-medlemmer er registreret i hjemmeklubben via GolfBox.

Vilkår gældende for ordningen.

Du kan frit, uden begrænsninger spille på de øvrige involverede golfklubbers golfbaner som greenfee spiller med de rettigheder og pligter en greenfee spiller har.

Alene fuldgyldige medlemmer i de involverede klubber kan blive omfattet af ordningen.

Eksisterende rabataftaler mellem klubberne.

De eksisterende rabataftaler mellem klubberne fortsætter uændret for de af de respektive klubbers fuldgyldige medlemmer, som ikke vælger at tilkøbe et XL-medlemskab.

Arrangementer.

Når du deltager i specielle arrangementer, som f.eks. Company Days eller Klub i Klubben ”pakkeløsninger”, må du forvente at skulle betale samme pris for deltagelse som de øvrige deltagere. Du kan altså ikke forvente at kunne benytte dit medlemskab af Fritspilsordningen i forbindelse med sådanne arrangementer med mindre det er udtrykkeligt aftalt med klubben.

Karenstid

For at modvirke at et medlem, ud fra økonomiske overvejelser omkring kontingent, skifter fra en golfklub til en anden golfklub med et lavere kontingent, for derefter at fortsætte med at spille i medlemmets gamle hjemmeklub under XL-ordningen, indføres en karenstid på 3 år fra indmeldelsestidspunktet i den nye klub, før medlemmet kan blive tilmeldt XL-ordningen i den nye klub.

Som XL-medlem skal du:

Bestille din tid på GolfBox – HUSK at bekræfte din tid!

 Greenfeeaftaler 2017

Kalø Golf Club har greenfee aftale “kr. 200,00 alle dage” med følgende klubber:

Hammel Golf Club

Grenå Golfklub

Norddjurs Golfklub

Ebeltoft Golf Club

Mollerup Golf Club

Randers Golfklub

Tange Sø Golfklub

Odense Eventyr Golf Klub

Nordvestjysk GolfKlub

Søhøjlandet Golf Klub

 Golfhæftet 2017

Kære medlem Vi har lavet et samarbejde med Golfhæftet, så kortet for 2017 er til salg i klubben fra nu!

Når du køber Golfhæftet i klubben, støtter du os samtidig, idet vi får provision på alle kort, vi sælger.

Lige nu – julekampagne! Lad Golfhæftet 2017 blive årets julegave – køb 2 stk. og få en gave i købet. Du kan vælge mellem en handske, et par strømper eller et håndklæde.

Så har du en ekstra gave at give til en kær ven eller forkæle dig selv med. Prisen for 2 stk. er 900 kr.

Tilbuddet gælder til 31.12.16.

Link til golfhæftetshjemmeside

Du kan købe det i shoppen eller ved at sende os en mail på kontor@kaloegolf.dk

Hvis du vil have mulighed for at spille flere gange til halv pris, kan du opgradere dit Golfhæftet med PLUS med for 199 kr. Det giver dig mulighed for at spille på udvalgte baner og tider så mange gange du vil. Tiderne publiceres 7 dage i forvejen i Golfhæftet app og på www.golfhaftetplus.dk. Har du spørgsmål til køb eller brug af Golfhæftet kan du kontakte Martin på tlf. 2960 1049, du er også velkommen til at maile på kontor@kaloegolf.dk  Støt Kalø Golf Club køb Golfhæftet i shoppen !