Begynderundervisning i Kalø Golf Club 2019

Et prøvemedlemsskab i Kalø Golf Club varer i 3 måneder. I løbet af de 3 måneder vil jeg som træner tage dig igennem alle spillets facetter. Forløbet består af 6 holdlektioner af en times varighed og 3 enkeltlektioner af 25 minutters varighed.

Der er 3 typer af holdundervisning: lange slag, putting og indspil. Jeg anbefaler, at du som prøvemedlem deler dine holdtræninger op, så du har 2 af hver.

I mellem dine holdtræninger kan du booke individuelle lektioner, hvor vi typisk vil lære at slå bunkerslag, lære at bruge driver eller gå mere i dybden med enten lange slag, putting eller indspil.

Du er som begynder i Kalø Golf Club selv ansvarlig for at få tilmeldt dig holdundervisning og de individuelle lektioner. Men kontoret og jeg er naturligvis behjælpelige med at booke dine tider.

Som underviser af nye golfspillere prioriterer jeg glæde og humor højt i undervisningen. Jeg er ikke bleg for at vise, at jeg også kan slå en snævert i ny og næ. Det er også vigtigt for mig at pointere, at jeg altid tager udgangspunkt i den enkelte nye golfspiller. I de fleste tilfælde vil der være forskel på niveau og indlæring hos den enkelte, da vi alle ikke er ens. Mit mantra er at golfundervisning skal være sjovt, og når vi har det sjovt, så lærer vi både bedre og hurtigere!

Jeg glæder mig til at se dig i sæsonen 2019!